Kopalniško pohištvo mora biti dobro premišljeno

Ko se odločimo za opremljanje naše kopalnice, lahko postane pravi izziv za vso družino. Mislim, da je opremiti kopalnico res nekako najtežje, saj ne vemo kako bi vse skupaj izgledalo. To pa zato, ker nimamo velikega prostora in radi bi vse imeli v kopalnici. Kvalitetno kopalniško pohištvo je lahko včasih kar velik zalogaj, poleg tega pa zavzema lahko kar precej vsega.

Kopalniško pohištvo ni samo kad in umivalnik. Sami vemo, da imamo v kopalnici kar veliko vsega, mogoče včasih tudi preveč vsega. Kateri imamo res male prostore imamo velik problem kam kaj postaviti. Poleg tega pa nas ima še mnogo v kopalnici tudi wc školjko, saj nimamo dodatnega prostora za stranišče. Takrat imamo še manj prostora za vso kopalniško pohištvo, takšno kot imamo v mislih. Če se odločimo za renoviranje in malo spremembe v naši kopalnici, nastane še večji problem. Saj nekako nočemo predstavljat še včasih vodovoda in električne napeljave. Takrat moramo dobro premislit kam bi kaj postavili in, da bomo res zadovoljni. Tudi sami smo se pred kratkim odločili, da ne bomo imeli več v kopalnici bane, da bomo sedaj imeli raje tuš. Same priprave in merjenja kako bo pohištvo postavljeno nam je vzelo ogromno časa. Ampak ko smo kopalniško pohištvo hoteli drugače postaviti, je bila situacija drugačna. Nekatero pohištvo ni imelo več prostora kam se postaviti. Zato je mogoče dobro, da obiščemo kakšen salon, kjer nam lahko tudi naredijo oblikovanje in takrat vidimo kako bi vse to zgledalo pri nam doma.

Zato tudi ne pretiravat s pohištvom v kopalnici. Kupite najbolj nujno pohištvo, ki res rabite v kopalnici. Saj kopalnica ni soba, da bi rabili ogromno omaric in predalov. Najbolj pomembno je, da imate v kopalnici kad, umivalnik, kašno omarico ter kakšne male podrobnosti. Več prostora boste imeli v kopalnici se za obračat, boljše se boste počutili.