Imate radi metuljčke, kravate in podobno. Je v vašem vsakodnevnem outfitu obvezno, da imate na sebi nekaj takega. Bodite moderni, leseni metuljčki so prava izbira. Leseni metuljčki so namenjeni vsem starostnim skupinam, saj se podajo tako najmlajšim kot tudi najstarejšim. Vsak najde pravo izbiro zase, saj so v najrazličnejših oblikah, širinah in tudi vzorec je pri vsakem prav nekaj posebnega. Leseni metuljčki so lahko ročno izdelani in imajo za to dodano vrednost. Verjetno boste z veseljem nosili metuljčka, ki bo ročno izdelan in bo videti nekaj prav posebnega, ter se bo podal k še tako elegantni opravi kot tudi tisti malo bolj sproščeni.

leseni metuljčkiLeseni metuljčki so primerni za svečane priložnosti, kot je poroka ali kakšen drug dogodek, kot tudi za vsakodnevno nošnjo v službo ali pa na večerni dogodek s prijatelji. Veste kako dobro boste izgledali, če oblečete kavbojke, belo srajco, za piko na i pa poskrbijo leseni metuljčki. Noro dober videz za malo truda. Leseni metuljčki so lahko v temno rjavi barvi, v svetlo rjavi barvi, lahko pa izberete tistega, ki ima pridih rdečega lesa in bo popestril vaš dolgočasen outfit. Leseni metuljčki se razlikujejo tudi po barvi traku, ki ga imajo na sredini. Lahko izberete bolj nevtralne barve, lahko pa izstopate in izberete tistega, ki ima barven trak in bo dodal nekaj posebnega vašemu metuljčku.

Kakšna bo vaša izbira metuljčka je čisto vaša odločitev. Lahko najdete strokovnjake, ki jih izdelujejo in vam naredijo unikaten lesen metuljček, ki bo samo v vaši lasti in vas bodo vsi spraševali kje ste ga kupili. Leseni metuljčki so kot že prej omenjeno v najrazličnejših modelih, se pravi variirajo od barve lesa, do oblike, barve traku, vzorca na metuljčku. Do tega ali je metuljček prazen ali je iz enega kosa lesa. Vse to se lahko sami odločite in izberete takšnega, ki vam pade v oči. Lahko pa izberete enega bolj resnega in enega bolj sproščenega, pa ste rešili vse težave in skrbi h kateri srajci vam bo metuljček pasal.