letaki

Predstavite svoje izdelke in storitve z letaki

Bi radi svoje izdelke ali storitve predstavili na drugačen, a učinkovit način, potem so za vas prav letaki. Lahko izberete takšne, ki jih nekdo v mestu ali na dogodku deli mimoidočim, ali pa takšne, ki so izobešeni na vidnem mestu. Če v tem trenutku nimate letakov pri roki, brez skrbi v podjetju Tisk 24 vedo, kaj pomeni hitrost v oglaševanju. Leta izkušenj na tem področju so jih pripravila na prilaganje, hitro izdelavo in optimizacijo celotnega postopka. Razumejo, da se lahko zgodi marsikaj in na to so pripravljeni. Tudi vaši reklamni letaki so lahko natisnjeni in pripravljeni za uporabo v najhitrejšem možnem času.

letaki

Zakaj sploh izbrati letake?

Letaki so ena najbolj osebnih vrst oglaševanja, čeprav vi osebno morda s potencialno stranko stika sploh ne boste imeli. Že ko oseba na ulici vidi vaš letak in ga vzame k sebi, se prične ustvarjanje medsebojne zgodbe. Vsak letak, ki ga bodoča stranka vzame, je osnova zaupanja, saj ve, da se lahko na vas zanese. Ne pozabite, da so dobri letaki pokazatelj dobrega podjetja, ki da veliko na kakovostno promocijo. Reklamni in klasični letaki v sebi skrivajo vse pomembne informacije o vašem podjetju, produktu ali storitvi. Zato, ko stranka potrebuje vaše usluge, vas lahko najde prav s pomočjo letaka.

Letaki – tiskanje

Pred samim tiskanjem letakov izberete format letaka – najpogostejša verzija so A3, A4, A5, A6 in A7, a je vse stvar dogovora, zato vedno izrazite svoje želje po drugačnih dimenzijah, ki bi presenetile konkurenco. Tudi izbira papirja je pomembna – različne gramature papirja (vse od 90 do 350 g), enostransko in dvostransko tiskanje ter izbira vrste papirja (gloss in matt). Pri samem tisku lahko izbete med klasičnim črno-beli tisk ali izstopajoči barvni tisk. Za še daljšo obstojnost, vam v podjetju lahko letake tudi plastificirajo ali polakirajo. Ko vse izberete, se tiskanje lahko začne.