krtače za lase

Krtače za lase – pestra in kakovostna izbira za profesionalne frizerje

Ste profesionalni frizer oz. frizerka in iščete kvalitetne krtače za oblikovanje in urejanje pričesk v vašem frizerskem salonu? Če prikimavate, potem vas vabimo, da obiščite spletno stran Frizerska oprema in preverite ponudbo krtač za lase.

Krtače za lase so eden izmed najbolj pomembnih pripomočkov, poleg glavnika in škerji, vsakega frizerskega mojstra. Frizerji veste, da dobra profesionalna krtača bistveno olajša delo v salonu. Le kakovostna in primerna krtača omogoča dober oprijem pri sušenju in oblikovanju las in pričeske.

krtače za lase
Izberite krtače za lase, ki jih potrebujete v vašem frizerskem salonu.

Krtače za lase – ponudba in uporabnost
V spletni trgovini Frizerska oprema so vam na voljo različne vrste, oblike in velikosti krtač za lase. Vse krtače so blagovne znamke Jaguar, ki je sinonim za kakovostne in trpežne krtače za lase. Zdaj pa poglejmo med kakšnimi krtačami lahko v spletni trgovini sploh izbirate:
• Bakreno keramična okrogla krtača različnih debelin (od 25 do 55 mm) – tovrstne krtače zaradi dodanega bakra najbolje ohranjajo potrebno toploto in so še posebej primerne za urejanje različnih pričesk.
• Keramična okrogla krtača različnih debelin (od 25 do 53 mm), ki je prav tako primerna za oblikovanje pričeske.
• Ionska okrogla krtača različnih debelin (od 20 do 80 mm), ki dobro ohranja toploto in ni statična, kar pomeni, da ne naelektri las. Tovrstna okrogla krtača je primerna za kodranje, valovanje in glajenje las.
• Ploščata krtača, ki pa je primerna za razčesavanje in glajenje las.

Preverite ponudbo na spletni strani Frizerska oprema in izberite krtače za lase, ki jih potrebujete v vašem salonu. Verjemite, da boste zadovoljni z njihovo funkcionalnostjo in kakovostjo. To bodo zagotovo opazile tudi vaše stranke, saj boste kodranje, valovanje in glajenje las s pomočjo Jaguar krtač lahko naredili še bolj natančno in po njihovih željah. Ne odlašajte in naročite kakovostne krtače za lase že danes, da jih čim prej preizkusite pri svojem delu.