Mini stretch folija za vse vrste uporabe

Sama mini stretch folija se uporablja marsikje, tudi doma, če hočete. To je folija, ki je prozorna in hkrati tudi raztegljiva. Več o sami foliji tudi na https://kammtrade.si/stretch-folija/. Največkrat to folijo najdete kar na kartonskih tulcih. Zagotovo to folijo že poznate, mogoče ste jo celo uporabljali. Notri se lahko motajo tudi živilski izdelki, da jih lahko brez problema shranite in potem dalje uporabljate. Mini stretch folija pa se uporablja tudi za ovijanje palet v kakšnih industrijah in proizvodnih obratih. Folija v glavnem zaščiti izdelke pred zunanjimi vplivi in kakšnimi nedovoljenimi posegi.

mini stretch folija

Je pa mini stretch folija različnih velikosti in debelin. Tako lahko kupite takšno kot jo potrebujete. Se pa za izdelavo te folije lahko uporabljajo tudi različne primesi, recimo tudi takšne, da nastane UV folija, ki zaščiti izdelke pred morebitno sončno svetlobo. Ne samo, da je ta folija prozorna, kot jo vsi poznamo. Stretch folija je lahko tudi barvna. Si pa dandanes proizvajalci teh folij prizadevajo, da je folija čim tanjša in pa vseeno močna. Tako zmanjšajo onesnaževanje okolja, kar je dandanes zelo pomembno. Mini stretch folija se tako izdela z manj naftne smole, ki onesnažuje okolje.

Veliko pa vas ne ve kakšna mini stretch folija je sploh primerna za vaše potrebe oziroma kakšno debelino in širino le te potrebujete. V trgovini Kamm trade vam nudijo pomoč in s pomočjo njih tako kupite folijo, ki jo potrebujete. Morate pa vsi pri nakupu paziti, da je ta folija čim bolj močna, kar tudi pomeni, da vam bo bolje zaščitila izdelke. Folijo lahko kupite v res velikih kolutih, odvisno koliko folije porabite. Če imate proizvodnjo je dobro kupiti kar velike količine folije, da jo boste imeli za en čas. Lahko kupite tudi barvno folijo, če bi radi lažje ločili izdelke na paletah v skladiščih. Tako bo delo postalo veliko lažje.