rolo vrata

Industrijski obrati zahtevajo rešitve, ki jih v stanovanjskih objektih pogosto ne poznamo. Se tudi vi kdaj sprašujete ali so rolo vrata primerna za vaš industrijski obraz? Odgovor zakaj rolo vrata zagotovo sodijo v industrijski obrat poiščite skupaj z nami.

Kaj sploh so rolo vrata?

Rolo vrata zavzamejo malo prostora. Na ta način boste lahko prostor maksimalno izkoristili za tisto, čemur je v resnici namenjen. Prav tako taka vrata zagotavljajo varnost – so namreč robustna, odporna na udarce ter poškodbe. Prav zato so izjemno priljubljena izbira za različne industrijske obrate, gospodarska poslopja, kmetijske gospodarske objekte ter druge večje prostore, v katere je potrebno dostopati tudi s pomočjo večje mehanizacije.

rolo

Glavne prednosti vrat so njihova ekonomičnost, fleksibilnost, odpornost in dolga življenjska doba. Vrata se lahko izdelajo v dimenzijah širine do kar 18 metrov, če izberete dvojna pa v širini do 36 metrov. Prepričani smo, da je to zadosti tudi za najzahtevnejše uporabnike. Rolo vrata so znana tudi po izjemni praktičnosti ter enostavni uporabi, zaradi česar jo uporabljajo uporabnike v zasebnem in poslovnem sektorju, dokaz kakovosti pa je tudi naraščajoče število naročil rolo vrat, ki jih lastniki nameščajo na svojih objektih.

Kaj pa cena?

Rolo vrata predstavljajo večji finančni zalogaj vsakega industrijskega obrata – to je dejstvo. Kljub temu bodite pozorni, da izberete kakovostna vrata, za katere vam lahko proizvajalci oziroma prodajalci ponudijo tudi specifikacije, garancijo ter ostale podatke, ki dokazujejo funkcionalnost ter dolgo življenjsko dobo produkta. V nasprotnem primeru boste velik finančni vložek (pre)kmalu ponovili.

Preverite torej vse pogoje, vključno z zagotavljanjem potrebnega servisa vrat. Ne bojte se vprašati, kakšno življenjsko dobo vrat lahko pričakujete, kako bodo nanje delovali posamezni vremenski pogoji ter opozorite na posebnosti vašega podjetja. Dejstvo je, da so vrata naložba v prihodnost, zato si zagotovo želite za ugodno ceno dobiti najboljšo možno ponudbo ter minimalne stroške vzdrževanja.