tisk jumbo plakatov

Tisk jumbo plakatov je prvi korak na poti do poslovnega uspeha

Jumbo plakati so odličen promocijski material, zato bi se jih morali posluževati vsi, ki želite privabiti čim več strank oz. kupcev. Kvalitetno tiskanje jumbo plakatov dandanes ne stane veliko, zato cena res ne bi smela biti ovira na poti do večje prepoznavnosti.

Dober glas seže v deveto vas, pravijo, kar do neke mere vsekakor drži, a dandanes le z ustnim izročilom o kvaliteti vaših storitev oz. izdelkov ne boste obogateli. Za to, da bi vas potencialne stranke spoznale, se morate samopromovirati. In le kaj je boljšega za samopromocijo, kot pa tisk jumbo plakatov. Jumbo plakati so zelo dobro vidni, saj so (običajno) postavljeni ob mestnih vpadnicah oz. pomembnejših cestah, zato dosežejo res veliko ljudi. Kar je najboljše pri jumbo plakatih pa je dejstvo, da ko so enkrat postavljeni, svojo nalogo opravljajo sami od sebe, vam ni potrebno storiti ničesar več.

Jumbo plakati morajo biti narejeni tako, da v hipu pritegnejo pozornost, ker pa jih ponavadi gledamo, ko se peljemo v službo (torej gremo hitro mimo), je pomembno, da vsebujejo čim manj besedila, zato pa naj bodo slikovno dobro reprezentativni. Poskrbite za to, da bo vaš jumbo plakat imel napisane le ključne besede, bo odet v zanimive barve in bo vseboval kakšen zanimiv slogan in prepričani ste lahko, da se bo že jutri trlo kupcev na vaših vratih.

Kot že omenjeno je tisk jumbo plakatov dokaj ugoden, med ugodnejšimi je denimo jumbo plakat, za katerega boste odšteli 1,5 EUR+ddv/m2. Jumbo plakate se natisne v zelo kratkem času, saj je hitrost v oglaševanju zelo pomembna – dobite jih lahko že v roku treh delovnih dni, seveda pa se za primerno ceno lahko dogovorite tudi za drugačen (hitrejši) rok tiskanja.

Jumbo plakati so torej eno izmed bolj učinkovitih sredstev za promocijo izdelkov oz. storitev, saj so strateško postavljeni in jih zato opazi veliko ljudi. So tudi cenovno ugodni, zato nikar ne odlašajte z začetkom promocije.