Trajno odstranjevanje dlak

Trajno odstranjevanje dlak je primerno za oba spola

Če ste se naveličali neprestanega britja in depilacij, ali se soočate z vraščenimi dlakami in vnetji po depilaciji, potem je trajno odstranjevanje dlak prava izbira. Čeprav so mnogi menja, da je postopek primeren le za ženske, pa temu ni tako. Celoten postopek je primeren za vse, ki se spopadajo s prekomerno poraščenostjo, ne glede na to, ali so to moški ali ženske.

Za trajno odstranjevanje dlak pri dermatologu se uporabljajo sodobni medicinski laserji, s katerimi rokuje izkušeno in izobraženo medicinsko osebje. Zato ni nobenega strahu, da postopek ne bi bil varen ali kaj manj učinkovit. Ravno nasprotno! Trajno odstranjevanje dlak ima ogromno prednosti.

Kako poteka trajno odstranjevanje dlak?

Če razmišljate o trajnemu odstranjevanju dlak, potem vam priporočamo, da se za to naročite pri izbranemu dermatologu. Za razliko od kozmetičnih salonov v dermatoloških centrih za trajno odstranjevanje dlak uporabljajo medicinske laserje, ki so učinkovitejši in popolnoma varni. V tem primeru je prvi korak razgovor pri dermatologu, kjer se dogovorite o poteku celotnega postopka.

Medicinski laserji omogočajo, da se laserski snop z določeno valovno dolžino usmeri v dlačni mešiček. Toplotna energija, ki se pri tem sprosti, dlako in okoliške celice pri tem trajno uničijo. Celoten tretma je popolnoma varen, saj zanj prejmete zaščitna očala, ki ščitijo vaše oči. Po trajnemu odstranjevanju dlak je področje posega lahko pordelo in občutljivo, a to v nekaj dneh po posegu hitro mine.

Prednosti trajnega odstranjevanja dlak

Prekomerna poraščenost pri mnogih predstavlja estetsko težavo in psihološki problem. Zato je za mnoge trajno odstranjevanje dlak optimalna rešitev in edini način, da postanejo ponavljajoče se težave povezane z depilacijo, preteklost. Gre za odstranjevanje dlak s sodobnimi medicinskimi laserji, ki je bistveno učinkovitejše od drugih kozmetičnih postopkov in naprav. Celoten postopek je popolnoma neboleč in varen, zato je tudi vedno bolj priljubljen.

Čeprav se mnogi odločajo za trajno odstranjevanje dlak predvsem na nogah, pa je postopek primeren za vse predele telesa. Mnogi predstavniki moškega spola se zanj odločajo zaradi prekomerne poraščenosti prsnega koša in hrbta, ženske za intimne predele in tudi v primeru prekomerne poraščenosti rok. Dodatna prednost je, da je postopek primeren za vse tipe kože.