Domača moka se v Sloveniji čedalje bolje prodaja. Zakaj je temu tako? Verjetno zato, ker smo Slovenci počasi pričeli razmišljati o tem, da bi bilo dobro, da se na trgu uporablja predvsem izdelke, ki so narejeni pri nas v Sloveniji, kajti tako bomo lahko poskrbeli, da bomo imeli doma samo izdelke zares visoke kakovosti. Če nekaj kupimo v neki prodajalni in vemo, da tak produkt prihaja k nam nekje iz tujine, to še vedno ne pomeni, da je dejansko tak produkt tudi precej bolj kakovosten.

domača moka

Verjamemo, da je domača moka nekaj, kar vam bo pomagalo, da boste svoje jedi doma lahko pripravljali na precej bolj naraven in domač način, kar je seveda izjemno pomembno. Ker vemo, da je ponudba domače moke v Sloveniji lahko omejena, bi vam svetovali, da si poiščete nekega dobavitelja, ki bo redno skrbel zato, da boste lahko kupovali moko, ko boste ostali brez nje. V Sloveniji je sicer veliko podjetnikov, ki izdelujejo naravno moko, tako da vsekakor je prav, da se povežete z njimi, je pa res, da je pogosto količina te moke lahko omejena. Ne bomo trdili, kajti podatkov iz cele

Slovenije žal nimamo, toda naše mnenje in predvidevanja so, da je domača moka nekaj, kar gre relativno hitro v promet. Ker vemo, da je domača moka nekaj, kar vam bo pomagalo, da boste jedi pripravili bistveno bolj enostavno in bistveno bolj zdravo, bi vam svetovali, da se odpravite na trg in si priskrbeli vsak kilogram Slovenske moke, da boste lahko z njo pripravili vaše najljubše jedi. Ker vemo, da je domača moka nekaj, kar bi ljudje prej radi preizkusili in tako je seveda tudi prav, je dobro, da se odpravite na trg in kupite manjšo količino, nato pa če vam bo všeč, lahko pričnete razmišljati o nekoliko bolj obsežnem naročilu. Domača moka je torej kakovosten proizvod, zato vam vsekakor želimo, da jo tudi sami pričnete uporabljati.