poslovne vizitke

Poslovne in osebne vizitke na vrhunskem nivoju

Vizitke so odraz človeka, ki se predstavi drugemu človeku osebno ali v poslovnem svetu. Dobre poslovne vizitke so tiste, ki imajo vse osnovne informacije, sliko lastnika in so natisnjene kvalitetno na vrhunskem papirju, ki je lahko tudi poseben. Natisnejo vam lahko tudi posebne barve in zlate nitke, srebrne ali svetlečo ter mat prevleko, tako da zgledajo resnično prestižno. Nekateri jih opremijo s posebnimi okraski, kot so kamenčki na primer.

Morajo pa resnično biti narejene profesionalno, da se ne spacajo in so po potrebi tudi plastificirane za poklice, kjer se lahko pride v stik z vlago ali mastnimi in umazanimi rokami, kot so na primer avtomehaniki in serviserji.

vizitke
Vrhunske vizitke za posloven namen, poseben dogodek, osebno predstavitev ali kar tako dobite lahko v 24-ih urah od vašega naročila. Vzamejo podatke od vas, kaj potrebujete, komu so namenjene vizitke, ter vam svetujejo, kaj je dobro dodati na njih, da so pregledne in učinkovite. Lahko date gor logotip, sliko, poleg informacij seveda ter QR kodo, da se jo samo skenira in se takoj dostopi do vaše spletne strani.

Vizitke so seveda lahko različne. Če vas je več v podjetju, potem boste za vsakogar, ki pride v stik s strankami, potrebovali vizitke. Seveda jih bodo personalizirali glede podatkov, kar se s sodobnimi digitalnimi stroji da hitro narediti. Vsekakor bodo na trdnem in lepem papirju ter dobro obdelane, da bodo vse enako razrezane.

Ni nujno, da so vse vizitke enako oblikovane. Če potrebujete za različne oddelke različno oblikovanje in predstavitve, se za vsak oddelek ter osebo naredijo vizitke, ki jim ustrezajo. Naročite jih malo več in dobili boste pri tem tudi popust.

Kar se tiče ponatisa, ni težav, tudi, če se podatki spremenijo, jih bodo spremenili takoj in vam vizitke natisnjene dostavijo že v 24-ih urah od vašega naročila. Nikoli ne boste stali brez njih.