čistilna naprava

Čistilna naprava je naložba za čistejšo prihodnost vseh nas

Glede na to, da berete prispevek o čistilnih napravah, se zagotovo zavedate, da je čistilna naprava zelo pomembna za nemoteno čiščenje odpadnih voda. Vse podrobnosti o izbiri in postavitvi najdete na spletni strani www.cistilnanaprava.com. Podjetje Gorec svojim strankam nudi samo najboljše izdelke ter storitve po ugodnih cenah, za vse vrste objektov.

V ponudbi lahko izberete med betonskimi čistilnimi napravami, biološko čistilno napravo, ki je v plastičnem ohišju s tehnologijo Solido SMART priznanega nemškega proizvajalca Premier Tech, ali čistilno napravo Klaro. Lahko pa izberete tudi zbiralnik vode ali lovilec olja, kar najbolj potrebujete. Ne glede na to, katero čistilno napravo boste izbrali oz. je najprimernejša za vaš objekt, vam jo bo podjetje Gorec brezplačno dostavilo na lokacijo in poskrbelo, da bo čistilna naprava na vaš objekt nameščena kar se le da hitro, natančno in seveda ob upoštevanju vseh vaših želja. Podjetje vam nudi tudi 3 leta garancije na električne komponente in 25 let na ostale dele čistilne naprave.

Kako do čistilne naprave?
Samo trije koraki vas ločijo od vgrajene čistilne naprave na vaši lokaciji. Najprej vam bo strokovna ekipa podjetja Gorec pomagala in svetovala pri izbiri prave čistilne naprave ali mogoče zbiralnika vode za vaš dom. Preprosto naročite brezplačno informativno ponudbo ali pošljete svoja vprašanja na elektronski naslov. Izkušeni mojstri vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki vas zanimajo, od pogostosti praznjenja čistilne naprave, uporabe morebitnih dodatkov oz. bioaktivatorjev, s katerimi se čistilna naprava čisti itd. Cena se od naprave do naprave razlikuje, zaradi različnega delovanja. Izbrano čistilno napravo vam bodo ob nakupu tudi podrobno predstavili in vas podučili, kako jo boste upravljali. Sledil bo brezplačen transport na želeno lokacijo in montaža izbranega sistema. Seveda pa so vam na voljo tudi po sami montaži za morebitna vprašanja in reševanje nastalih izzivov.